20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Nieuwe MOTO73 is uit!

Vandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje:

Jasje aan of jasje uit?
Toen de seksuele revolutie op zijn hoogtepunt was, kon je geen Nederlandse film vinden waarin de geslachtsdelen je niet om de oren vlogen. Nu, vele jaren later, is het ongebreidelde naakt op de buis schaars geworden. In de motorwereld is echt een tegenstroming ontstaan: naakt is in!

Arena op z’n kop
Cross kennen we wel en enduro ook nog, maar freestyle-motorcross? Dat is hier in de koude klei toch nog wat ver van ons bed. Om voor eens en altijd te besluiten of het iets is voor ‘ons Nederlanders’ besloten we de sfeer te gaan proeven bij ’s werelds meest spectaculaire FMX-evenement, de Red Bull X-Fighters in Madrid, en ook op zoek te gaan naar een antwoord op de vraag: hoe jureer je zoiets?

Repareren kan ook
Een schuivertje. Het is in een oogwenk gebeurd, maar het laat vaak lelijke schade achter. Met wat geluk is het alleen het kuipwerk dat kapot is, maar ook dat kost een fortuin om te vervangen. Gescheurd kuipwerk kun je echter ook laten repareren en dat scheelt meestal veel geld. 

Polder glijder
Overdaad schaadt, wordt wel eens gezegd. Maar als elke fietser met muziek in zijn oren fietst en elke automobilist naar een navigatiescherm staart, dan kun je een Harley-Davidson Road Glide Special toch echt geen overdaad meer noemen, maar eerder een basale levensbehoefte. 

Ware Glimax
De laatste ONK-wedstrijd, die op het TT Circuit Assen werd verreden, leverde een superspannende eindstrijd op. Na een zinderde finale mocht Rob Hartog het kampioensshirt aantrekken. Door een val van zijn naaste concurrenten Chris Nobel en Davy Thoonen kreeg de Suzuki-coureur de titel in zijn schoot geworpen. Daarnaast stond de race in het teken van het afscheid van Arie Vos. De zevenvoudig Nederlands kampioen nam na een mooie carrière afscheid van de motorsport. 

En nog veel meer…

Bestel direct of neem hier een abonnement!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen