vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Stuntrijden op een Ducati Panigale

 

Tussen 2005 en 2009 reed Vonk actief mee in competities, waarbij zijn beste resultaten een tweede plaats in de categorie stoppie en een derde plaats in de categorie freestyle betroffen. Ook toerde hij in 2006 met de Monster Jam Tour, een stuntshow langs diverse Europese steden waarbij ook het Gelredome in Arnhem werd aangedaan. Tussen 2009 en 2011 nam hij de overstap naar motorcross. In zijn eerste wedstrijdjaar in de MX-1 klasse liep hij een zware rugblessure op. Na anderhalf jaar revalidatie is hij teruggegaan naar zijn roots in het stuntrijden.

 

Ducati en Moto Puro zijn erg blij dat Jeremy zijn keuze is gevallen op de 899 Panigale. De combinatie van Jeremy zijn agressieve rijstijl en de performance van een 899 Panigale zullen voor spectaculaire shows gaan zorgen.

 

 

 

Ducati 899 Panigale

De 899 Panigale is een goed voorbeeld van de technologische uitmuntendheid die Ducati motoren traditioneel kenmerkt. De Superquadro motor produceert 148pk met een koppel van 99 Nm. De soepel werkende power unit heeft een dragende functie binnen de innovatieve Panigale monocoque-constructie, wat resulteert in een indrukwekkend vermogen-gewichtsverhouding en een uitstekende wendbaarheid met een drooggewicht van 169kg. Een 1199-silhouet kenmerkt het familie-DNA, terwijl het Ducati Quick Shift (DQS) en de volledig geïntegreerde Riding Mode technologie, bestaande uit Ride-by-Wire, drie ABS-niveaus, Ducati Traction Control (DTC) en Engine Brake Control (EBC), de vooruitstrevende techniek van de 899 Panigale Superbike laat zien.

 

 

 

Website: www.jeremyvonk.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen