Nieuwe MOTO73 is uit!

Sommigen zijn al vrij vandaag, anderen moeten nog even wachten op het lang weekend, maar MOTO73 nummer 7 ligt in de winkels en deurmatten om je bezig te houden!

Wat treffen we in dit nummer? Veel kleintjes vooral! Maar ook wat dik retro-spul, een vraaggesprek met Michael van der Mark en twee extreme toerders, maar dan echt extreem!

WERELDMOTOREN: Kawasaki Z1000SX en Kawasaki Versys 1000
Twee eigenzinnige globetrotters, twee minstens zo eigenwijze Kawasaki’s, een dag testen, 1001 anekdotes en één verrassende conclusie. Het zijn de ingrediënten als wereldreizigers Sjaak Lucassen (R1-Sjaak) en Peter Muurman (met die geperforeerde Ducati) een Versys 1000 en Z1000SX beoordelen. Welke pakken ze voor een rondje om de wereld?

SPORT-INTERVIEW: Dit maakt Michael van der Mark zo succesvol
Na het dubbele podium op Phillip Island durfde niemand binnen het Honda World Superbike Team echt te juichen. Zelfs Michael van der Mark niet. Daarvoor lag het Thailand-drama van 2015 veel te vers in het geheugen. Een jaar later was echter alles anders, met poleposition en een derde en vierde plaats, goed voor een derde klassering in de WK-tussenstand! Wat is er in de winter gebeurd met de Rotterdammer? Een analyse aan de hand van de zes allesbepalende succesfactoren, ook buiten de wegrace.

BRITSE SCHONE SCHIJN: Triumph Bonneville T120
Of je het nu liegen, het ophouden van schone schijn of de kunst van het camoufleren noemt: de nieuwe Bonneville is er erg goed in. Want zeg nu zelf, zelfs met een vloeistofgekoeld blok en ride-by-wire ziet deze Brit er nog steeds stokoud uit!

REIZEN: Tirol – Stuwmeren en stuurwegen
Ze liggen eigenlijk vlak bij elkaar, het Paznauntal en het Kaunertal. Ze vormen een prima basis voor een paar lekkere dagen op de motor. De wegen zijn er geweldig, de uitzichten adembenemend en de stuwmeren talrijk én indrukwekkend.

EN VERDER:
 – WK IJsrace Assen
 – Introductie: Yamaha MT-03
 – Interview: Nancy van de Ven
 – Introductie: Honda CB500F en CBR500R
 – Introductie: Ducati Scrambler Sixty2

Nooit meer een nummer missen? Scoor dan even gauw een abonnement! En like ons ook op Facebook om zo nu en dan een kijkje achter de schermen te krijgen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.