maandag 15 april 2024

Nieuwe MOTO73 is uit

Trio allroads
Een, twee, drie. Op het gebied van allroads bestaat zo langzamerhand best een behoorlijke keus. Wij namen drie uit het middensegment, een eencilinder (Yamaha XT660Z Tenere ABS), een twin (BMW F800GS) en een driecilinder (Triumph Tiger 800XC). Aan welke geven we de voorkeur?

Pirelli
Met de Diablo Rosso II mikt de Italiaanse fabrikant op sportrijders die levensduur van de band op prijs stellen

GP Portugal
Het was bepaald niet het weekend van Marco Simoncelli, die maar liefst drie keer onderuit ging.

Toertip
Vanuit Friesland gaan we over leuke wegen en de Afsluitdijk naar Noord-Holland.

WK Superbike Monza
Zag het Italiaanse publiek een Italiaanse rijder winnen of een Italiaanse motor? Of wellicht een Italiaan op een Italiaanse motor?

Aangeklede motoren
We kennen de Kawasaki ER-6 en de Yamaha XJ Diversion als naakte motoren. Ze zijn ook voorzien van kuipwerk. We zetten ze naast en tegenover elkaar.

Kennismaking MON
Alles over de activiteiten van deze sportbond

Oude circuits
Vorig jaar bezochten we al een paar bekende GP-circuits uit het verleden. We gaan nu verder met Monza.

Yamaha FZ1 SP
Wat er zo speciaal is aan deze uitvoering lees je in het Testrapport.

Vierwieler?
Inderdaad, maar toch is de Renault Twizy meer dan een scooter

Marathonmotor en Showroom
In 2001 kocht Geerit van der Kolk een nieuwe ST1100. Nu, tien jaar later, staat de teller van zijn Pan-European op 162.000 km. Al die kilometers zijn in het betere jaargetijde gereden, want pekel heeft de motor nooit meegemaakt. Is deze Pan net zo goed als wordt gezegd dat Pans zijn? Bij Motor Centrum Roosendaal zagen we een Yamaha R1 in de showroom staan. We gingen een stukje rijden met deze wel heel heftige motor, die een bijzondere geschiedenis heeft.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen