zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Als VIP naar Freestyle?

Natuurlijk had je al bedacht om op 21 mei naar het Gelredome te willen voor de extreme freestylers. Maar ja, dan ben je er nog niet natuurlijk, je wilt nog een hapje en een drankje, een goede plek en waar ga je je motor laten… Daar heeft de organisatie een antwoord op.

In de aanbieding: een ticket voor de Freestyler Riders club. Waard: 155 euro. Inhoud: parkeren, aparte ingang, eersteklas zitplaatsen, een Monster Energy cadeaupakket, Meet & Greet met de deelnemers, een dinerbuffet en onbeperkt drinken voor, tijdens en na de show. Wat wil je nog meer? Geef snel antwoord op onderstaande vraag en vul hier formulier in!

Over welke freestyler gaat de documentaire Full Circle? Een kleine tip, surf voor een hele duidelijke hint naar http://extremefreestylers.com/riders… Verder verklappen we niets!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen