Als VIP naar Freestyle?

Natuurlijk had je al bedacht om op 21 mei naar het Gelredome te willen voor de extreme freestylers. Maar ja, dan ben je er nog niet natuurlijk, je wilt nog een hapje en een drankje, een goede plek en waar ga je je motor laten… Daar heeft de organisatie een antwoord op.

In de aanbieding: een ticket voor de Freestyler Riders club. Waard: 155 euro. Inhoud: parkeren, aparte ingang, eersteklas zitplaatsen, een Monster Energy cadeaupakket, Meet & Greet met de deelnemers, een dinerbuffet en onbeperkt drinken voor, tijdens en na de show. Wat wil je nog meer? Geef snel antwoord op onderstaande vraag en vul hier formulier in!

Over welke freestyler gaat de documentaire Full Circle? Een kleine tip, surf voor een hele duidelijke hint naar http://extremefreestylers.com/riders… Verder verklappen we niets!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.