zaterdag 24 februari 2024

Als VIP naar Freestyle?

Natuurlijk had je al bedacht om op 21 mei naar het Gelredome te willen voor de extreme freestylers. Maar ja, dan ben je er nog niet natuurlijk, je wilt nog een hapje en een drankje, een goede plek en waar ga je je motor laten… Daar heeft de organisatie een antwoord op.

In de aanbieding: een ticket voor de Freestyler Riders club. Waard: 155 euro. Inhoud: parkeren, aparte ingang, eersteklas zitplaatsen, een Monster Energy cadeaupakket, Meet & Greet met de deelnemers, een dinerbuffet en onbeperkt drinken voor, tijdens en na de show. Wat wil je nog meer? Geef snel antwoord op onderstaande vraag en vul hier formulier in!

Over welke freestyler gaat de documentaire Full Circle? Een kleine tip, surf voor een hele duidelijke hint naar http://extremefreestylers.com/riders… Verder verklappen we niets!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen