Nieuwe MOTO73 is uit!

Superbikes op de weg
Zeven geweldenaren. Drie nummers geleden publiceerden we onze ervaringen met zeven superbuikes op het circuit van Aragón. Op een enkele uitzondering na zal vrijwel iedere eigenaar van zo'n motor aanzienlijk meer kilometers op de openbare weg rijden dan op het circuit. Daarom gingen we er ook mee op stap in het achterland van Aragón, een prachtig gebied, waar onze testrijders zich net als op het circuit heerlijk konden uitleven. Levert dit andere conclusies op?

Testrapport
Een korte test van de Triumph Speed Triple.

Suzuki V-Strom 650
Na de PR-campagne overheerst lichte teleurstelling over Suzuki's nieuwste. Terecht of niet?

Talent Cup
Na races op het TT Circuit Assen gaan de deelnemers aan de Talent Cup nu naar Oschersleben.

81e TT Assen
De TT kreeg toch wel een ander wedstrijdverloop dan vooraf gedacht. Nico Terol raakte geblesseerd, Stefan Bradl ging onderuit en met Ben Spies kreeg de MotoGP een nieuwe winnaar.

TT-wildcards
Het relaas van Bryan Schouten, Jerry van de Bunt, Thomas van Leeuwen en Ernst Dubbink in de 125cc.

Proefrijden
Vijftien MOTO73-lezers maakten kennis met DCT van Honda.

Luxemburg
Een (lang) weekend weg of een hele vakantie, je kunt je in Luxemburg heerlijk op de motor uitleven.

2012 bij KTM
We konden nu al rijden met de nieuwe crossers van KTM

Aldo Drudi
De Italiaanse vormgever Aldo Drudi ontwerpt de helmen van Rossi. Je kunt een Arai-Drudi-helm winnen!

En nog veel meer. Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.