Nieuwe MOTO73 is uit

Honda Integra
De voorkant is een scooter, de achterkant een motor. Hoe beoordelen we het geheel?

Op het circuit
Als je een Ducati 848 Evo wilt vergelijken met een Suzuki GSX-R750, dan kun je dat maar op één plaats doen: het TT Circuit Assen. Daar kun je het potentieel volledig benutten. Komen ze toch nog op het circuit, want dat doen ze nooit vanwege het ontbreken van een geschikte raceklasse.

KTM Duke 125
Afgelopen zomer beleefde redacteur Ad van de Wiel een mooi weekend met de Duke 125 van KTM. Slechts de topsnelheid viel tegen. Die is nu verbeterd. Wat is nu het oordeel?

Geschiedenis 125cc-GP's
Aandacht voor de periode waarin met tweecilinders werd gereden.

Naar Peru
Het tweede deel van de rally was voor iedereen nieuw, want na Argentinië en Chili volgden nog enkele dagen Peru.

Berlijn
Geen enkele stad draagt zo sterk het stempel van de recente geschiedenis als de Duitse hoofdstad.

Opel-museum
Nee, dit gaat niet over auto's. De Duitsers hebben lang geleden ook motoren gemaakt.

Hollandse Motor
De ontknoping van onze zoektocht uit de vorige vier nummers. Gaat de champagne naar de BMW F800GS, de Suzuki GSR750, de Suzuki V-Strom 650 of de Yamaha FZ8?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.