13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe MOTO73 is uit!

GP Indianapolis
Dani Pedrosa domineerde de race op de Indianapolis Motor Speedway, waar Casey Stoner na een val in de training geblesseerd aan de start verscheen.

GP Tsjechië
Het GP-circus kwam in het laatste weekend van augustus in actie op het circuit van Brno. Wie stonden er dit keer na afloop op het podium?

WK Superbike Rusland
De coureurs in het WK Superbike reden op de Moscow Raceway, een nieuw circuit dat door Hermann Tilke is ontworpen. Wij spraken met de Duitser, maar ook met Michael van der Mark. Hij reed in Moskou met een wildcard in de Supersport.

Race Academy
Beter op het circuit leren rijden onder leiding van Troy Corser? Dat kan bij de Race Academy!

Zuidoost-Ierland
Zuidoost-Ierland is een mooi gebied om met de motor rond te toeren. En de bevolking is uiterst gastvrij.

Marathonmotor
Een BMW K1100RS met maar liefst 213.00 kilometer op de klok, maar nog steeds een plaatje om te zien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelToch een nadeel aan 130
Volgend artikelGratis poetsen!

Gerelateerde artikelen