Nieuwe MOTO73 is uit!

GP Indianapolis
Dani Pedrosa domineerde de race op de Indianapolis Motor Speedway, waar Casey Stoner na een val in de training geblesseerd aan de start verscheen.

GP Tsjechië
Het GP-circus kwam in het laatste weekend van augustus in actie op het circuit van Brno. Wie stonden er dit keer na afloop op het podium?

WK Superbike Rusland
De coureurs in het WK Superbike reden op de Moscow Raceway, een nieuw circuit dat door Hermann Tilke is ontworpen. Wij spraken met de Duitser, maar ook met Michael van der Mark. Hij reed in Moskou met een wildcard in de Supersport.

Race Academy
Beter op het circuit leren rijden onder leiding van Troy Corser? Dat kan bij de Race Academy!

Zuidoost-Ierland
Zuidoost-Ierland is een mooi gebied om met de motor rond te toeren. En de bevolking is uiterst gastvrij.

Marathonmotor
Een BMW K1100RS met maar liefst 213.00 kilometer op de klok, maar nog steeds een plaatje om te zien.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.