Nieuwe MOTO73 is uit!

APK
Wel, niet, wel? De onzekerheid rond de APK duurt voort.

Bikers’ Classics
Het was weer een geweldig feest van de nostalgie op het circuit van Francorchamps.

GP Duitsland
In Assen versloeg Rossi de Honda’s. Hoe ging het op de Sachsenring?

Offroadjournaal
Jeffrey Herlings blijft iedereen zijn wil opleggen.

Marathonmotor
Deze Ducati ST2 heeft ruim een ton gedraaid.

Reizen
Naast de deur en toch helemaal buitenland: Luxemburg.

Honda MSX125
Deze kleine Honda wordt gekenmerkt door een leuke uitstraling.

Bikers’ Classics
Van de jaarlijkse happening op het circuit van Francorchamps doen we verslag in drie bedrijven: de voormalige GP-toppers, de Endurance en de circuitrijders.

Marco Reit
Twee pagina’s over Marco Reit en zijn motor.

Showroom
Twintig jaar oud en nog altijd mooi om te zien, een Kawasaki Zephyr 1100.

Actueel >> Motor & Film (Dragstrip Riot) >> Vraagbaak >> Michelin Pilot Power III en Pilot Power SuperSport >> Update duurtest >> ONK wegrace Zolder >> Journaal >> Agenda >> Column Julian Ryder >> Volgend Nummer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.