Win VIP-kaarten!

We mogen weer iets spannends weggeven: 25 setjes van twee paddockkaarten voor de Gamma Racing Day. Of moeten we zeggen Racing Weekend? Drie dagen lang rijden op het circuit van Assen auto’s, zijspannen en motoren. De Racing Day zelf is uiteraard de zondag. Op de racedag hebben we Dutch Superbikes, Supersport, karts, zijspannen, Gamma Yamaha R125 Cup, Formule Renault, de Supercar Challenge en nog meer. Dus doe eens een gooi naar die kaarten, wie weet heb je 4 augustus iets te doen. Hoe? Onderstaand formulier invullen is meer dan voldoende.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.