zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe MOTOR is uit

De eerste punten
Met een motorblok dat op bio-ethanol loopt, kies je niet voor de eenvoudigste weg. Toch behaalde het Novabike-team onlangs tijdens de Ducati Clubrace de eerste EK-punten. Klinkt bijna als een overwinning toch?

Circuittest acht superbikes
Op het circuit van Aragón stookten we met de Aprilia RSV4 Factory, BMW S1000RR, Ducati 1199 Panigale, Honda CBR1000RR Fireblade, Kawasaki ZX-10R, KTM RC8R, Suzuki GSX-R1000 en de Yamaha YZF-R1 een stapeltje banden op. Welke superbike heeft ons hart daar écht gestolen?

SKB USA
De Supersport-coureurs bleven thuis, de Superbike-collega’s kwamen wel in actie op Miller Motorsports Park.

Interview Lars Kooijman
De racemotor van Lars Kooijman die je niet snel over het hoofd ziet dankzij zijn koeienprint. MOTOR-redacteur Tim Dekkers, die wel iets met koeien heeft, sprak met de jonge ‘koereur’.

Versys 1000
Een uitgebreide eerste test van de viercilinder-allroad van Kawasaki, die prestaties koppelt aan comfort.

Acculaders
Moderne accu’s en elektrische systemen vragen om slimme acculaders.

GP Frankrijk
Jorge Lorenzo won de MotoGP, Valentino Rossi eindigde weer eens op het podium, maar het grootste nieuws kwam toch van Casey Stoner, die zijn afscheid aankondigde.

Hugo de Groot
In de serie Hollandse Helden volgen we het spoor van Hugo de Groot, de man die ooit in een boekenkist ontsnapte uit Slot Loevestein. We toeren van daaruit richting België.

Te koop
Dit keer in deze rubriek niet één, maar twee Falcones van het merk Moto Guzzi.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen