Yamaha Fazer8 GT ABS leverbaar

Daar staat ie dan, de Yamaha Fazer8 GT ABS. Kort samengevat is dit een stevig aangeklede Fazer8 ABS met een relatief kleine meerprijs. De gewone Fazer8 kost namelijk 10.499 euro terwijl je voor de GT-variant ´maar´ 500 euro (10.999) meer hoeft af te tikken en dus geen duizend zoals eerder gemeld werd. Geen fors bedrag en je krijgt er, om eerlijk te zijn, wel best veel voor terug.

De GT is standaard voorzien van kuipdelen van TCP Aerodynamics, SW Motech-zijtassen en diverse Yamaha-accessoires, waaronder een FZ8-tankpad, een middenbok, regelbare handvatverwarming en een hogere kuipruit. De nieuwe Yamaha is per direct leverbaar in zwart (midnight black) en wit (competition white).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?