donderdag 29 februari 2024

Yamaha Fazer8 GT ABS leverbaar

Daar staat ie dan, de Yamaha Fazer8 GT ABS. Kort samengevat is dit een stevig aangeklede Fazer8 ABS met een relatief kleine meerprijs. De gewone Fazer8 kost namelijk 10.499 euro terwijl je voor de GT-variant ´maar´ 500 euro (10.999) meer hoeft af te tikken en dus geen duizend zoals eerder gemeld werd. Geen fors bedrag en je krijgt er, om eerlijk te zijn, wel best veel voor terug.

De GT is standaard voorzien van kuipdelen van TCP Aerodynamics, SW Motech-zijtassen en diverse Yamaha-accessoires, waaronder een FZ8-tankpad, een middenbok, regelbare handvatverwarming en een hogere kuipruit. De nieuwe Yamaha is per direct leverbaar in zwart (midnight black) en wit (competition white).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen