13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Win een circuitdag op Assen!

Hoe mooi zou het zijn als je gratis op het TT Circuit van Assen mag knallen, omdat je toevallig mee hebt gedaan aan een mail & win en ook nog eens als de gelukkige winnaar bent uitgekozen? Nou, om dit voor elkaar te krijgen zul je mee moeten doen aan onze mail & win-actie, die aangeboden wordt door Racecracks van ONK-coureur Ferry van Rijn.

Deze raceschool leert je om zo snel mogelijk rond te komen op circuits, zoals Mettet of Assen. De winnaar kan op woensdag 15 mei aansluiten bij de groep beginners of gevorderden. Racecracks zorgt er dan voor dat jij een leuke dag beleeft waarbij kwaliteit, veiligheid en gezelligheid belangrijke thema’s zijn. Inschrijven kan tot en met donderdag 2 mei. Succes!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen