Win een circuitdag op Assen!

Hoe mooi zou het zijn als je gratis op het TT Circuit van Assen mag knallen, omdat je toevallig mee hebt gedaan aan een mail & win en ook nog eens als de gelukkige winnaar bent uitgekozen? Nou, om dit voor elkaar te krijgen zul je mee moeten doen aan onze mail & win-actie, die aangeboden wordt door Racecracks van ONK-coureur Ferry van Rijn.

Deze raceschool leert je om zo snel mogelijk rond te komen op circuits, zoals Mettet of Assen. De winnaar kan op woensdag 15 mei aansluiten bij de groep beginners of gevorderden. Racecracks zorgt er dan voor dat jij een leuke dag beleeft waarbij kwaliteit, veiligheid en gezelligheid belangrijke thema’s zijn. Inschrijven kan tot en met donderdag 2 mei. Succes!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.