vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe naakte Suzuki

Zie hier de Inazuma 250, Suzuki’s nieuwste naked. Deze motor is speciaal voor de Europese markt gemaakt en dat is gezien z’n kleine cilinderinhoud (248 cc parallel twin) zeer bijzonder. Het luchtgekoelde blok is speciaal ontworpen voor deze Inazuma, net als de zesbak en de brandstofinjectie.

Visordown.com weet te melden dat de 250 ergens in het voorjaar van 2012 in Engeland aan zal komen. Of de Inazuma de oversteek gaat maken richting Nederland, en tegen welke prijs, wordt later duidelijk. Meer nieuws volgt zo snel mogelijk.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen