Nieuwe naakte Suzuki

Zie hier de Inazuma 250, Suzuki’s nieuwste naked. Deze motor is speciaal voor de Europese markt gemaakt en dat is gezien z’n kleine cilinderinhoud (248 cc parallel twin) zeer bijzonder. Het luchtgekoelde blok is speciaal ontworpen voor deze Inazuma, net als de zesbak en de brandstofinjectie.

Visordown.com weet te melden dat de 250 ergens in het voorjaar van 2012 in Engeland aan zal komen. Of de Inazuma de oversteek gaat maken richting Nederland, en tegen welke prijs, wordt later duidelijk. Meer nieuws volgt zo snel mogelijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?