maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe NCR op komst

Goed nieuws voor liefhebbers van speciaal Italiaans spul. NCR zal op 10 oktober de nieuwe M4 onthullen. Via de website van NCR, www.ncrfactory.com, is rond 19.15 uur de presentatie vanaf het Ducstock-evenement in het Amerikaanse Barber Motorsports Park live te volgen.

Joe Ippoliti, CEO van NCR: “De M4 is een ultra lichtgewicht motorfiets die vele geavanceerde technologieën zal hebben en verpakt zal zijn in een zeer eenvoudig ontwerp dat altijd al ons handelsmerk geweest is… Performance, lichtgewicht en schoonheid. Alles gedreven door passie.”

Dat klinkt in ieder geval lekker zweverig maar vooral zeer veel belovend!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen