Nieuwe NCR op komst

Goed nieuws voor liefhebbers van speciaal Italiaans spul. NCR zal op 10 oktober de nieuwe M4 onthullen. Via de website van NCR, www.ncrfactory.com, is rond 19.15 uur de presentatie vanaf het Ducstock-evenement in het Amerikaanse Barber Motorsports Park live te volgen.

Joe Ippoliti, CEO van NCR: “De M4 is een ultra lichtgewicht motorfiets die vele geavanceerde technologieën zal hebben en verpakt zal zijn in een zeer eenvoudig ontwerp dat altijd al ons handelsmerk geweest is… Performance, lichtgewicht en schoonheid. Alles gedreven door passie.”

Dat klinkt in ieder geval lekker zweverig maar vooral zeer veel belovend!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.