‘TT Circuit onder vuur’

Met spectaculaire landingen met helikopters en paradroppingen hebben ruim 400 militairen woensdagmiddag het TT Circuit in Assen veroverd. Honderden mensen waren getuige van de operatie in het kader van Falcon Autumn, de grootste militaire oefening in Noord- en Midden-Nederland sinds 15 jaar. Dit meldt het Dagblad van het Noorden.

Honderden militairen werden met transporthelikopters, begeleid door Apache gevechtshelikopters, tijdens een snelle actie bij het TT Circuit aan de grond gezet, waarna ze oprukten naar het middenterrein. Bij Bovensmilde werd vier keer een paradropping uitgevoerd vanuit een Hercules transportvliegtuig, dat laag overvloog.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.