donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘TT Circuit onder vuur’

Met spectaculaire landingen met helikopters en paradroppingen hebben ruim 400 militairen woensdagmiddag het TT Circuit in Assen veroverd. Honderden mensen waren getuige van de operatie in het kader van Falcon Autumn, de grootste militaire oefening in Noord- en Midden-Nederland sinds 15 jaar. Dit meldt het Dagblad van het Noorden.

Honderden militairen werden met transporthelikopters, begeleid door Apache gevechtshelikopters, tijdens een snelle actie bij het TT Circuit aan de grond gezet, waarna ze oprukten naar het middenterrein. Bij Bovensmilde werd vier keer een paradropping uitgevoerd vanuit een Hercules transportvliegtuig, dat laag overvloog.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelFilm > Zin in avontuur?
Volgend artikelNieuwe NCR op komst

Gerelateerde artikelen