vrijdag 23 februari 2024

Simoncelli langer in MotoGP

Marco Simoncelli (foto) rijdt ook in 2012 op een fabrieks-Honda van Gresini Racing. Dat heeft het team woensdag laten weten. Simoncelli maakte vorig jaar zijn debuut in de koningsklasse. Dit jaar is hij regelmatig in de frontlinie te zien. Daarnaast lag hij ook vaak onder vuur. Maar toch, Simoncelli pakte al twee keer pole position,  onder meer tijdens de TT van Assen, en eindigde in de GP van Tsjechië als derde.

De Italiaanse MotoGP-rijder Loris Capirossi kan komend weekeinde niet starten in de Grand Prix van Japan. De routinier heeft nog te veel last van de schouderblessure die hij opliep door een val bij de vorige race in Aragon (Spanje), meldde zijn team Pramac Ducati. Damian Cudlin zal Capirossi vervangen op het circuit van Motegi. De 29-jarige Australiër maakt zijn debuut in de MotoGP.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen