vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Simoncelli langer in MotoGP

Marco Simoncelli (foto) rijdt ook in 2012 op een fabrieks-Honda van Gresini Racing. Dat heeft het team woensdag laten weten. Simoncelli maakte vorig jaar zijn debuut in de koningsklasse. Dit jaar is hij regelmatig in de frontlinie te zien. Daarnaast lag hij ook vaak onder vuur. Maar toch, Simoncelli pakte al twee keer pole position,  onder meer tijdens de TT van Assen, en eindigde in de GP van Tsjechië als derde.

De Italiaanse MotoGP-rijder Loris Capirossi kan komend weekeinde niet starten in de Grand Prix van Japan. De routinier heeft nog te veel last van de schouderblessure die hij opliep door een val bij de vorige race in Aragon (Spanje), meldde zijn team Pramac Ducati. Damian Cudlin zal Capirossi vervangen op het circuit van Motegi. De 29-jarige Australiër maakt zijn debuut in de MotoGP.

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen