Nieuwe online winkel Ducati

Ducati heeft een nieuwe online winkel geopend, waar makkelijk én veilig de nieuwste collectie te koop is. Daarnaast zijn er veel exclusieve producten verkrijgbaar die ontwikkeld zijn in samenwerking met andere merken.

De transacties, persoonlijke gegevens en creditcard informatie is beveiligd met geavanceerde technologische coderingssystemen (SSL), inclusief het VeriSign certificaat, waardoor het hoogst haalbare online veiligheidsniveau gewaarborgd is. De winkel accepteert alle bekende betaalmethodes, van creditcards en PayPal tot reguliere bankoverschrijvingen.

Het adres van de online winkel is shop.ducati.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.