maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe online winkel Ducati

Ducati heeft een nieuwe online winkel geopend, waar makkelijk én veilig de nieuwste collectie te koop is. Daarnaast zijn er veel exclusieve producten verkrijgbaar die ontwikkeld zijn in samenwerking met andere merken.

De transacties, persoonlijke gegevens en creditcard informatie is beveiligd met geavanceerde technologische coderingssystemen (SSL), inclusief het VeriSign certificaat, waardoor het hoogst haalbare online veiligheidsniveau gewaarborgd is. De winkel accepteert alle bekende betaalmethodes, van creditcards en PayPal tot reguliere bankoverschrijvingen.

Het adres van de online winkel is shop.ducati.com.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen