Nieuwe R6 op de EICMA

Bij de persconferentie op de Intermot stonden de journalisten smachtend te wachten op de onthulling van de nieuwe Yamaha YZF-R6. In de eerdere teaservideo werd deze persdag als datum genoemd voor de onthulling. Maar die bleef uit, alleen een nieuwe teaservideo werd getoond. Daarin staat een nieuwe datum. Dat van die tweede belangrijke beurs in Europa, de EICMA in Milaan. Toch nog even wachten dus. Maar we zijn ook bij de EICMA, dus we houden je op de hoogte!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?