Nieuwe rockweide The Meltdown

De organisatie van het Zwarte Cross Festival, de Feestfabriek, voegt een nieuwe themaweide toe aan het toch al niet kinderachtige festivalterrein, genaamd The Meltdown. Deze rockweide wordt zowel qua programmering, aankleding als horeca-aanbod volledig in de stijl van het thema ‘nucleaire meltdown’ neergezet.

Hiermee komt het aantal podia op 24. Tevens gaat het festivalterrein op de schop en zal de zeventiende editie van de Zwarte Cross er dus totaal anders uitzien. Het Zwarte Cross Festival vindt plaats van 26 tot en met 28 juli in Lichtenvoorde.

Festivaldirectrice Tante Rikie heeft de (hard)rockers en metalheads blijkbaar in haar hart gesloten. “Het zijn echte muziekliefhebbers en ze kunnen een flink feestje bouwen op een gemoedelijke manier. Goed volk dus!”, aldus de festivaldirectrice. “Op de camping is er een speciaal metalvak, Satan’s Akker, waar de gelijkgestemden elkaar ook tussen de scheerlijnen kunnen treffen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.