woensdag 17 april 2024

Nieuwe rockweide The Meltdown

De organisatie van het Zwarte Cross Festival, de Feestfabriek, voegt een nieuwe themaweide toe aan het toch al niet kinderachtige festivalterrein, genaamd The Meltdown. Deze rockweide wordt zowel qua programmering, aankleding als horeca-aanbod volledig in de stijl van het thema ‘nucleaire meltdown’ neergezet.

Hiermee komt het aantal podia op 24. Tevens gaat het festivalterrein op de schop en zal de zeventiende editie van de Zwarte Cross er dus totaal anders uitzien. Het Zwarte Cross Festival vindt plaats van 26 tot en met 28 juli in Lichtenvoorde.

Festivaldirectrice Tante Rikie heeft de (hard)rockers en metalheads blijkbaar in haar hart gesloten. “Het zijn echte muziekliefhebbers en ze kunnen een flink feestje bouwen op een gemoedelijke manier. Goed volk dus!”, aldus de festivaldirectrice. “Op de camping is er een speciaal metalvak, Satan’s Akker, waar de gelijkgestemden elkaar ook tussen de scheerlijnen kunnen treffen.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen