Nitro Circus komt weer naar Nederland

Evenals vorig jaar komt Nitro Circus Live weer naar Nederland toe. En wel op zaterdag 7 december. Onder leiding van zeventienvoudig X-Games-winnaar Travis Pastrana haalt een groep stuntrijders de meest bizarre trucs uit op motoren, BMX-fietsen en skateboards. Doordat de Europese tour van deze show een succes was, komen ze ook weer richting Arnhem, om precies te zijn in het Gelredome.

Ook niet heel vreemd, aangezien aldaar de best verkochte Nitro Circus Live plaatsvond met haast 30.000 bezoekers. De verkoop van kaarten is onlangs gestart via www.ticketmaster.nl. Prijzen variëren van 29 tot 89 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.