Mail en win Overzee’s boek!

Ook zo verzot op de columns van Joost Overzee? Dan moet je zeker het tweede boek van onze ‘Franse’ freelancer gaan lezen. In ‘Allez Allez Overzee’ zijn de verschillende columns uit MOTOR Magazine gebundeld, wel voorzien van updates. Plus: er staan enkele volledig nieuwe columns in. Van uitgeverij Mastix Press mogen we vijf exemplaren à € 15,- weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot en met maandag 1 april 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.