zaterdag 15 juni 2024

Nieuwe, snelle Harley-Davidson in 2022?

Harley-Davidson trapt het nieuwe jaar af met de lancering van een ‘World Premiere’ op 26 januari. Maar wat kunnen we verwachten?

Met de Sportster S, die is ontwikkeld op een platform dat waarschijnlijk een aantal nieuwe modellen zal voortbrengen, keerde Harley-Davidson terug naar zijn kernwaarden: cruisers. Zou het dit type motorfiets dat Harley-Davidson op 26 januari aan motorrijders laat zien? Of een meer toergerichte Pan America. ‘Further, faster’ klinkt geheimzinnig, maar zou daar op kunnen wijzen. Maar zo’n motorfiets hoeft niet per se sneller te zijn. Of toch de Bronx – hoewel die een 975cc-variant op de Revolution Max had -, die jaren gelden samen met de Pan America werd aangekondigd maar in de ijskast verdween.

26 Januari staat in onze agenda genoteerd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen