Nieuwe, snelle Harley-Davidson in 2022?

Harley-Davidson trapt het nieuwe jaar af met de lancering van een ‘World Premiere’ op 26 januari. Maar wat kunnen we verwachten?

Met de Sportster S, die is ontwikkeld op een platform dat waarschijnlijk een aantal nieuwe modellen zal voortbrengen, keerde Harley-Davidson terug naar zijn kernwaarden: cruisers. Zou het dit type motorfiets dat Harley-Davidson op 26 januari aan motorrijders laat zien? Of een meer toergerichte Pan America. ‘Further, faster’ klinkt geheimzinnig, maar zou daar op kunnen wijzen. Maar zo’n motorfiets hoeft niet per se sneller te zijn. Of toch de Bronx – hoewel die een 975cc-variant op de Revolution Max had -, die jaren gelden samen met de Pan America werd aangekondigd maar in de ijskast verdween.

26 Januari staat in onze agenda genoteerd.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?