Nieuwe TMAX

In 2000 werd de eerste TMAX geproduceerd. Sinds die tijd is dit het topmodel in het motorscootersegment van het Japanse motormerk. Het model voor 2012 schijnt voorzien te zijn van tal van verbeteringen en innovativiteiten. Maar Yamaha houdt het nog even spannend, want alle details van de nieuwe TMAX zullen pas op op 7 november 2011 om 22:00 uur worden vrijgegeven.

De foto boven het bericht licht alvast een tipje van de sluier op.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?