Ongeval door autoband

Op de A7 bij Wieringerwerf heeft een bestuurder van een Amerikaanse auto zijn linker voorband verloren en achter gelaten. Menig automobilist reed over het stuk rubber, waardoor velen lichte schade opliepen. Helaas had de 64-jarige motorrijder minder geluk en kwam ten val. Hij is met een bekken- en kaakfractuur naar het ziekenhuis overgebracht.

De Amerikaanse auto was gemakkelijk te achterhalen. Door de kale velg vormde zich een spoor dat ophield in Wieringerwerf. Daar werd de auto zonder bestuurder aangetroffen. De 63-jarige automobilist werd later in zijn woning in Hippolytushoef aangehouden. De man weigerde op het bureau mee te werken aan een blaastest, daarom werd een bloedtest bij hem afgenomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.