maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ongeval door autoband

Op de A7 bij Wieringerwerf heeft een bestuurder van een Amerikaanse auto zijn linker voorband verloren en achter gelaten. Menig automobilist reed over het stuk rubber, waardoor velen lichte schade opliepen. Helaas had de 64-jarige motorrijder minder geluk en kwam ten val. Hij is met een bekken- en kaakfractuur naar het ziekenhuis overgebracht.

De Amerikaanse auto was gemakkelijk te achterhalen. Door de kale velg vormde zich een spoor dat ophield in Wieringerwerf. Daar werd de auto zonder bestuurder aangetroffen. De 63-jarige automobilist werd later in zijn woning in Hippolytushoef aangehouden. De man weigerde op het bureau mee te werken aan een blaastest, daarom werd een bloedtest bij hem afgenomen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuwkomers MV Agusta
Volgend artikelNieuwe TMAX

Gerelateerde artikelen