Nieuwe Yamaha Exclusief-dealer: RB Motoren

Per januari 2018 is het in De Bilt gevestigde RB Motoren de nieuwste aanvulling op de lijst van Yamaha Exclusief dealers. Met deze stap kan RB Motoren de klant nog beter van advies en assistentie voorzien.

RB Motoren is al vijftien jaar Yamaha-dealer, maar heeft nu de overstap gemaakt naar het exclusieve dealerschap van Yamaha motoren en motorscooters. Om dit te onderstrepen krijgt de showroom van RB Motoren ook een make-over en wordt geheel volgens de nieuwe Yamaha 3-block strategie ingericht. Op zaterdag 3 maart a.s. wordt de nieuwe showroom van RB Motoren feestelijk geopend en vanaf dat moment kan elke Yamaha-liefhebber heel overzichtelijk vinden wat hij of zij zoekt.

Als Yamaha Exclusief dealer heeft RB Motoren natuurlijk ook alle expertise in huis om elke Yamaha tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast is er ook meer ruimte gecreëerd voor accessoires, kleding en overige Yamaha producten.

Adres

RB Motoren
Weltevreden 24A
De Bilt

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?