13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Nieuwe topmerken bij motoZoom

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Elk seizoen voegt motoZoom nieuwe, inspirerende merken toe aan haar assortiment. Maar dit seizoen heeft motoZoom met een groot aantal premium brands nog eens extra flink uitgepakt. In de winter werden dealerschappen gesloten met de toonaangevende Italiaanse kleding- en helmenmerken. De eerste collecties van Alpinestars, X-Lite, AGV, Diesel en Sidi zijn al bij motoZoom Amsterdam en Utrecht te koop.

Rejoh van der Voort, commercieel directeur bij motoZoom: “motoZoom wil meer focus op style, fashion en topkwaliteit. En daarbij willen we een bredere doelgroep aanspreken; naast de toerrijder vooral ook de sportieve rijder en de urban commuter. Alpinestars, X-Lite, AGV, Diesel en Sidi passen uitstekend bij deze ambitie.”

A-merken geliefd
motoZoom is al sinds jaar en dag REV’IT! platinum dealer, REV’IT! GORE-TEX expert dealer en officieel dealer van topmerken als Held, Schuberth, Shoei, Shark en HJC.  Mede daardoor heeft motoZoom een brede schaar aan trouwe klanten. Vooral deze A-merken zijn geliefd bij de klant in deze economisch lastige tijden. “De klant wil zekerheid over de kwaliteit, betrouwbare service en garanties omtrent  het product dat hij koopt. De topmerken bieden dit,”  aldus Van der Voort.

Meer seizoenen
Motorrijden is volgens motoZoom een ding voor alle seizoenen en voorziet graag in de benodigde uitrusting voor alle jaargetijden. Van der Voort daarover: “Met name de merken REV’IT! en Alpinestars komen met meerdere collecties per jaar, geënt op de seizoenen, vergelijkbaar met de fashion industrie. De motorrijder van vandaag eist tegenwoordig meer dan alleen hoogwaardige kwaliteit, ook de mode en de daarbij horende lol om aan het begin van ieder seizoen iets nieuws aan je garderobe toe te voegen, spelen een belangrijke rol.”

MotoZoom volop open
Sinds 1 maart zijn de motoZoom vestigingen Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn weer volop open: elke werkdag tot 21 uur, zaterdag tot  17 uur en op koopzondagen van 12 tot 17 uur. De nieuwe collecties zijn voor een belangrijk deel al in de motoZoom webshop en in de shops Amsterdam en Utrecht op voorraad, in april worden de collecties verder compleet gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.motozoom.nl, op  www.facebook.com/MotozoomNL of bel 09002941199.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen