Nieuwe trailer RIDE

Een tijd geleden berichtten we al over de nieuwe racegame RIDE. Sinds gisteren is er een nieuwe trailer waarin je kunt zien hoe het spel is geworden; het komt namelijk uit op 20 maart.

Mocht je na de trailer het spel willen spelen dan is er ook goed nieuws. Het is namelijk nu al te bestellen (pre-orderen) voor de Playstation 3 en 4, voor de Xbox 360 en One en voor op de PC.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.