Nieuwe game voor motorrijders

Volgend jaar kunnen gamende motorrijders weer aan de slag met een hopelijk mooie en leuke game. Milestone is namelijk bezig om RIDE te ontwikkelen, een spel dat niet in het teken staat van racemotoren. Dat is opmerkelijk, aangezien er nauwelijks spellen zijn waar ‘gewone’ straatmodellen gebruikt worden. De eerste motoren zijn onlangs onthuld door het Italiaanse gamebedrijf en dat zijn de KTM 1190 RC8R en Kawasaki Z1000 geworden. De beelden doen veel goeds vermoeden. Verdere details zijn vooralsnog niet vrijgegeven, maar er zouden meer dan honderd motoren acte de présence geven in RIDE. Loslaten van al die pk’s gaat gebeuren op vijftien verschillende locaties, waaronder zeven GP-banen. Het spel wordt in de lente van 2015 verwacht en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, PC, Playstation 3 en 4. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.