dinsdag 16 juli 2024

Nieuwe game voor motorrijders

Volgend jaar kunnen gamende motorrijders weer aan de slag met een hopelijk mooie en leuke game. Milestone is namelijk bezig om RIDE te ontwikkelen, een spel dat niet in het teken staat van racemotoren. Dat is opmerkelijk, aangezien er nauwelijks spellen zijn waar ‘gewone’ straatmodellen gebruikt worden. De eerste motoren zijn onlangs onthuld door het Italiaanse gamebedrijf en dat zijn de KTM 1190 RC8R en Kawasaki Z1000 geworden. De beelden doen veel goeds vermoeden. Verdere details zijn vooralsnog niet vrijgegeven, maar er zouden meer dan honderd motoren acte de présence geven in RIDE. Loslaten van al die pk’s gaat gebeuren op vijftien verschillende locaties, waaronder zeven GP-banen. Het spel wordt in de lente van 2015 verwacht en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, PC, Playstation 3 en 4. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen