13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Triumph bijna klaar voor verkoop

Triumph is op dit moment de laatste testen aan het uitvoeren met de nieuwe Tiger Explorer, zoals de bovenstaande foto van MCN bewijst. Redacteur Adam Child kwam de Explorer ‘bij toeval’ tegen op de snelweg en maakte snel dit kiekje.

Child: “De motor zag er erg goed gebruikt uit. Zo waren zelfs een aantal beugels roestig. Daarnaast was duidelijk dat Triumph bezig is met het ontwikkelen van nieuwe handvatverwarming. Verder viel het op dat er ongewone schakelapparatuur op de Tiger gemonteerd zat.” Binnenkort vast meer hierover.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen