Nieuwe Triumph bijna klaar voor verkoop

Triumph is op dit moment de laatste testen aan het uitvoeren met de nieuwe Tiger Explorer, zoals de bovenstaande foto van MCN bewijst. Redacteur Adam Child kwam de Explorer ‘bij toeval’ tegen op de snelweg en maakte snel dit kiekje.

Child: “De motor zag er erg goed gebruikt uit. Zo waren zelfs een aantal beugels roestig. Daarnaast was duidelijk dat Triumph bezig is met het ontwikkelen van nieuwe handvatverwarming. Verder viel het op dat er ongewone schakelapparatuur op de Tiger gemonteerd zat.” Binnenkort vast meer hierover.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?