13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwjaarsduik maar dan anders UPDATE

UPDATE 12-12-2011
Terwijl iedereen aftelt naar de feestdagen, kijkt Robbie Maddison alleen maar uit naar dé sprong. Qua voorbereidingen ligt hij in ieder geval lekker op schema. Maar dat bij zo’n bizarre sprong veel komt kijken, blijkt wel uit onderstaande film.

BERICHT 29-11-2011
Net als de afgelopen paar jaar heeft Red Bull voor de komende jaarwisseling weer iets spectaculairs. Uiteraard iets met springen en veel gevaar, voor minder doen ze ’t niet. Centraal staat traditioneel Robbie Maddison. Dit keer wil de mafketel meer dan 122 meter ver gaan springen.

Voor wie Maddison niet kent, zoek hem vooral eens online op. Je zult leren dat Maddison er een sport van gemaakt heeft om per tweewieler hoger en verder te springen dan wie dan ook. Spektakel gegarandeerd!

Ook Levi LaVallee zou meedoen maar dan op een sneeuwscooter. LaVallee is echter gewond geraakt tijdens de training voor de sprong met zijn sneeuwscooter. En behoorlijk ook. Na de val is LaVallee onmiddellijk overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij zal naar verwachting volledig herstellen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen