zaterdag 30 september 2023

Nieuwjaarsduik maar dan anders UPDATE

UPDATE 12-12-2011
Terwijl iedereen aftelt naar de feestdagen, kijkt Robbie Maddison alleen maar uit naar dé sprong. Qua voorbereidingen ligt hij in ieder geval lekker op schema. Maar dat bij zo’n bizarre sprong veel komt kijken, blijkt wel uit onderstaande film.

BERICHT 29-11-2011
Net als de afgelopen paar jaar heeft Red Bull voor de komende jaarwisseling weer iets spectaculairs. Uiteraard iets met springen en veel gevaar, voor minder doen ze ’t niet. Centraal staat traditioneel Robbie Maddison. Dit keer wil de mafketel meer dan 122 meter ver gaan springen.

Voor wie Maddison niet kent, zoek hem vooral eens online op. Je zult leren dat Maddison er een sport van gemaakt heeft om per tweewieler hoger en verder te springen dan wie dan ook. Spektakel gegarandeerd!

Ook Levi LaVallee zou meedoen maar dan op een sneeuwscooter. LaVallee is echter gewond geraakt tijdens de training voor de sprong met zijn sneeuwscooter. En behoorlijk ook. Na de val is LaVallee onmiddellijk overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij zal naar verwachting volledig herstellen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image