Nieuwjaarsduik maar dan anders UPDATE

UPDATE 12-12-2011
Terwijl iedereen aftelt naar de feestdagen, kijkt Robbie Maddison alleen maar uit naar dé sprong. Qua voorbereidingen ligt hij in ieder geval lekker op schema. Maar dat bij zo’n bizarre sprong veel komt kijken, blijkt wel uit onderstaande film.

BERICHT 29-11-2011
Net als de afgelopen paar jaar heeft Red Bull voor de komende jaarwisseling weer iets spectaculairs. Uiteraard iets met springen en veel gevaar, voor minder doen ze ’t niet. Centraal staat traditioneel Robbie Maddison. Dit keer wil de mafketel meer dan 122 meter ver gaan springen.

Voor wie Maddison niet kent, zoek hem vooral eens online op. Je zult leren dat Maddison er een sport van gemaakt heeft om per tweewieler hoger en verder te springen dan wie dan ook. Spektakel gegarandeerd!

Ook Levi LaVallee zou meedoen maar dan op een sneeuwscooter. LaVallee is echter gewond geraakt tijdens de training voor de sprong met zijn sneeuwscooter. En behoorlijk ook. Na de val is LaVallee onmiddellijk overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij zal naar verwachting volledig herstellen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.