Nieuwe Triumph Daytona 675?

Oké, details op bovenstaande foto zijn amper waarneembaar maar wel is te zien dat het hier om de nieuwe Triumph Daytona 675 gaat. De foto schijnt genomen te zijn door een lezer van het Engelse Motorcycle News… Schijnt, wij denken namelijk eerder aan een werknemer van de motorfietsfabrikant.

Het meest opvallende volgens MCN is de positie van de uitlaat. Die is namelijk verplaatst naar de zijkant… Ook het kuipwerk, waaronder vooral de neus, heeft een flinke update gekregen. Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?