Nieuwe Versys 650 en 1000

Zo, dat ziet er even een stuk vlotter uit! We zien twee Versys 1000-neusjes die ons ietsje doen denken aan de neus van de Z1000SX, maar minder uitgesproken. Wel vlot en sportief. De nieuwe neus heeft ook een betere functie, want breder en dus een betere windbescherming.

Een andere SX-invloed zien we in de kofferpartij: de steigerwerk-constructie waaraan de koffers werden opgehangen is verleden tijd, want de ophanging is eindelijk geïntegreerd in het kuipwerk. 

Beide motorblokken, dus ook voor de 650, zijn onder handen genomen en leveren zowel iets meer topvermogen als dat het middengebied is versterkt. En alhoewel Kawasaki vooralsnog niet scheutig is met informatie hebben we begrepen dat de veerwegen zijn verlengd en dat er vooral aan comfort is gewerkt. Beide Versys-modellen zijn dus in dezelfde richting geëvolueerd.

Meer info, volgt later.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?