dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe webshop JV Motors

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

JV Motors in Zwartsluis, volgens velen het meest nostalgische motorzaakje van Nederland, is al jaren voor vele klassiekerliefhebbers het vaste adres voor hun onderdelen of zelfs complete motorfietsen. Of je nu een oude AJS zoekt of gewoon een stel 19 inch banden, pakkingen voor oude Amal-carburateurs, een potje, Megaton-dempers, clip-ons, olie, waxjassen of klassieke schakelaars, alles is aanwezig en anders is het te bestellen. Ook voor de bouw van een café-racer heeft JV Motors alles in huis.

Jarenlang ging dit via de winkel zelf, via de telefoon of via e-mail, maar ook in deze nostalgische hoek heeft de modernisering toegeslagen, zeker omdat Zwartsluis niet voor iedereen om de hoek ligt. Met gepaste trots presenteert JV Motors daarom een heuse webshop. Daarop vind je een enorm assortiment, maar nog steeds geldt: als er iets niet opstaat, dan kan het vaak op aanvraag wel geleverd worden.

De webshop vind je op: www.jvmotors.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen