Nieuwe webshop JV Motors

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

JV Motors in Zwartsluis, volgens velen het meest nostalgische motorzaakje van Nederland, is al jaren voor vele klassiekerliefhebbers het vaste adres voor hun onderdelen of zelfs complete motorfietsen. Of je nu een oude AJS zoekt of gewoon een stel 19 inch banden, pakkingen voor oude Amal-carburateurs, een potje, Megaton-dempers, clip-ons, olie, waxjassen of klassieke schakelaars, alles is aanwezig en anders is het te bestellen. Ook voor de bouw van een café-racer heeft JV Motors alles in huis.

Jarenlang ging dit via de winkel zelf, via de telefoon of via e-mail, maar ook in deze nostalgische hoek heeft de modernisering toegeslagen, zeker omdat Zwartsluis niet voor iedereen om de hoek ligt. Met gepaste trots presenteert JV Motors daarom een heuse webshop. Daarop vind je een enorm assortiment, maar nog steeds geldt: als er iets niet opstaat, dan kan het vaak op aanvraag wel geleverd worden.

De webshop vind je op: www.jvmotors.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?