Nieuwe Yamaha

Normaal schreeuwt een importeur het van de daken als er een nieuw model is. Yamaha doet altijd vrolijk mee aan deze rage. Behalve bij de EC-03… Misschien komt dat omdat het om een bromfiets gaat. Toch besteden wij er wel aandacht aan want het is de eerste keer dat een ‘serieuze fabrikant’ met zo’n model komt.

De EC-03 is emissievrij en kan eenvoudig via een 220 volt stopcontact worden opgeladen. Naast de zeer geringe impact op het milieu is de EC-03 vanzelfsprekend uitermate stil en heeft, dankzij het gebruik van elektriciteit in plaats van benzine, zeer lage verbruikskosten. Dit is mobiliteit voor een nieuwe generatie aldus Yamaha. Normaal gesproken hebben wij het niet zo op die marketingtermen maar dit keer kan de Japanse fabrikant best wel eens gelijk hebben!

Lees meer op www.yamaha-motor.nl/.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?