Extra dikke Z800E!

De Z800 en Z800E (met A2-terugtune mogelijkheid) kennen we pas een half jaar, maar toch vindt Kawasaki het al tijd om met de Performance Edition van de Z800E-versie te komen. En daar zijn wij blij mee, want hij is gaaf! Een berg aan Kawasaki-accessoires geven de E net iets meer.

Denk aan een Akrapovi?-uitlaat, smoke flyscreen, duozadel cover, tankpad, wheel stripes en een onderkuip. Inderdaad, bepaald niet mis! De Performance Edition is leverbaar in wit, zwart en oranje en kost 9398 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?