Nieuwkomers MV Agusta

Het Italiaanse motormerk zal in december/januari eerst met de nieuwe F3 Serie Oro komen. Deze motor beschikt over diverse upgrades, zoals gouden wielen, achterbrug, frame en motordeksels. Het lederen zadel is handgestikt en heeft stoere uitlaatdempers. Bovendien is de Oro voorzien van Brembo remblokken en een Öhlins voorvork. Vele onderdelen zijn vervaardigd van carbon. Elke Oro heeft een unieke nummering die op het gouden plaatje op de kroonplaat is gekrast. Geïnteresseerd? Wees er snel bij, want de Oro komt in een beperke oplage van 200 stuks. Deze bijzondere MV Agusta is nu al te bestellen!

Direct na de lancering van de Oro gaat ook de F3 in productie. Voor een prijs van 13.750 euro kan deze fraaie motor met apart design de jouwe zijn. Daarnaast wordt ook de naked versie van de F3 gepresenteerd. De Brutale 675 zal in het voorjaar van 2012 bij de dealer staan.

Maar dat is nog niet alles! MV Agusta zal een update van de Brutale en de F4 lijn presenteren. In navolging van het succes van de Brutale 920 lanceert het Italiaanse motormerk nu ook de Brutale-R. Deze is net als de Brutale 920 een basisversie met dezelfde specificaties, maar voorzien van een 1090cc krachtbron met 144Pk. De Brutale-R wordt leverbaar in de kleuren wit/rood, zwart/rood en rood/wit. 

De F4 range voor 2012 zal bestaan uit de F4-RR die in juli al is gepresenteerd en de F4-R. De F4-R heeft eveneens een Corsacorte motor net als de F4-RR maar ´slechts´ 195 pk. De F4-R wordt geleverd in twee kleurstellingen; rood/grijs en wit/zilver met een rood frame.

2012 prijzen:
Brutale 13.750
Brutale-R 15.950
Brutale-RR 20.900
F3 13.750
F3 – Serie Oro 27.900
F4 21.500
F4-RR 25.900

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?