De Dycker sterk in Mill

In de eerste ronde van de eerste manche stuurde Ken de Dycker zijn Honda direct naar de leiderspositie. Jurgen Vannooten en Ronnie van Rooij volgden ‘Keeno’ enkele ronden, totdat Vannooten het moest opgeven. Halverwege de manche wist De Dycker een gat te slaan tussen hem en de andere coureurs en won de wedstrijd. Van Rooij schreef de tweede plaats op zijn naam. Derde werd Stuwey Reijnders.

Rabbi Racing-rijder Ronnie van Rooij wist in de tweede manche als leider uit de eerste ronde te komen. Maar daar stak Evgeney Bobryshev een stokje voor en pakte al snel de koppositie over. Ken de Dycker, die buiten de top tien was gestart, lanceerde zichzelf vliegensvlug naar een derde plek. Bobryshev was hier niet tegen opgewassen en moest zijn eerste plek afstaan aan ‘Keeno’. De Dycker hield deze positie tot het einde vast. Tweede werd Bobryshev en de derde plaats ging naar Marvin van Daele.
De kampioenschapstitel was al veroverd door Herjan Brakke. In het kampioenschap werd Yentel Martens na zijn sterke optreden van afgelopen weekend nog tweede voor Marc de Reuver.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.