donderdag 29 februari 2024

De Dycker sterk in Mill

In de eerste ronde van de eerste manche stuurde Ken de Dycker zijn Honda direct naar de leiderspositie. Jurgen Vannooten en Ronnie van Rooij volgden ‘Keeno’ enkele ronden, totdat Vannooten het moest opgeven. Halverwege de manche wist De Dycker een gat te slaan tussen hem en de andere coureurs en won de wedstrijd. Van Rooij schreef de tweede plaats op zijn naam. Derde werd Stuwey Reijnders.

Rabbi Racing-rijder Ronnie van Rooij wist in de tweede manche als leider uit de eerste ronde te komen. Maar daar stak Evgeney Bobryshev een stokje voor en pakte al snel de koppositie over. Ken de Dycker, die buiten de top tien was gestart, lanceerde zichzelf vliegensvlug naar een derde plek. Bobryshev was hier niet tegen opgewassen en moest zijn eerste plek afstaan aan ‘Keeno’. De Dycker hield deze positie tot het einde vast. Tweede werd Bobryshev en de derde plaats ging naar Marvin van Daele.
De kampioenschapstitel was al veroverd door Herjan Brakke. In het kampioenschap werd Yentel Martens na zijn sterke optreden van afgelopen weekend nog tweede voor Marc de Reuver.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen