maandag 24 juni 2024

Niks te doen? Lego een Ducati in elkaar

Ducati en de LEGO Group presenteren het nieuwste model in de LEGO Technic-lijn: de Ducati Panigale V4 R. De allereerste steentjesreproductie van een Ducati motorfiets en respecteert de waarden van ‘Style, Sophistication en Performance die het merk kenmerken’ aldus het persbericht. We gaan verder:

‘De nieuwe set combineert LEGO Technic DNA met dat van Ducati en reconstrueert in steentjes een spectaculaire reproductie van de Panigale V4 R, die de maximale expressie van Ducati-racemotoren identificeert die gehomologeerd zijn voor gebruik op de weg, technologische uitmuntendheid en Italiaans design over de hele wereld’. Wie bedenkt zoiets?

‘De krachtigste en meest prestatiegerichte Ducati aller tijden, met 221 pk (162 kW) geleverd bij 15.250 tpm (234 pk / 172 kW bij 15.500 tpm met de Ducati Performance by Akrapovič full-racing uitlaat) dankzij de 998 cc Desmosedici Stradale R, een motorblok die geboren is om op het circuit te strijden in het WSBK-kampioenschap. Nooit eerder heeft ‘LEGO Build for Real’ fans van game naar de werkelijkheid getransporteerd’.

We hebben het wel over LEGO – met hoofdletters – hoor! Prettige wedstrijd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen