Niks te doen? Lego een Ducati in elkaar

Ducati en de LEGO Group presenteren het nieuwste model in de LEGO Technic-lijn: de Ducati Panigale V4 R. De allereerste steentjesreproductie van een Ducati motorfiets en respecteert de waarden van ‘Style, Sophistication en Performance die het merk kenmerken’ aldus het persbericht. We gaan verder:

‘De nieuwe set combineert LEGO Technic DNA met dat van Ducati en reconstrueert in steentjes een spectaculaire reproductie van de Panigale V4 R, die de maximale expressie van Ducati-racemotoren identificeert die gehomologeerd zijn voor gebruik op de weg, technologische uitmuntendheid en Italiaans design over de hele wereld’. Wie bedenkt zoiets?

‘De krachtigste en meest prestatiegerichte Ducati aller tijden, met 221 pk (162 kW) geleverd bij 15.250 tpm (234 pk / 172 kW bij 15.500 tpm met de Ducati Performance by Akrapovič full-racing uitlaat) dankzij de 998 cc Desmosedici Stradale R, een motorblok die geboren is om op het circuit te strijden in het WSBK-kampioenschap. Nooit eerder heeft ‘LEGO Build for Real’ fans van game naar de werkelijkheid getransporteerd’.

We hebben het wel over LEGO – met hoofdletters – hoor! Prettige wedstrijd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?