Nimoto introduceert stijlvolle viertakt scooterlijn

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Uitstekende kwaliteit, goede service en een zeer toegankelijke prijsstelling zijn de pijlers onder het merk Nimoto. Naast de elektrische modellen lanceert Nimoto een nieuwe lijn viertakt brandstofscooters onder de merknaam “Nimoto Petrol”.

Met de stijlvolle Ceo 50 lanceert Nimoto Petrol een betrouwbare viertakt scooter met een fraai retrodesign en vele opvallende features. Neem bijvoorbeeld de standaard LED verlichting, een digitaal dashboard met toerenteller en de opvallende White Wall banden.

Naast een complete standaarduitrusting beschikt iedere Nimoto Petrol over de zekerheid van twee jaar fabrieksgarantie. Bovendien kunt u dankzij een complete lijn originele accessoires (o.a. windscherm, kofferrek en lederen zadel) uw Nimoto geheel op uw individuele wensen aanpassen.

De Nimoto Petrol Ceo 50 kan als snor- of bromscooter geleverd worden in drie kleurvarianten; wit, zwart, en champagne voor de introductieprijs van € 1.399,-*

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?