zaterdag 15 juni 2024

Nimoto introduceert stijlvolle viertakt scooterlijn

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Uitstekende kwaliteit, goede service en een zeer toegankelijke prijsstelling zijn de pijlers onder het merk Nimoto. Naast de elektrische modellen lanceert Nimoto een nieuwe lijn viertakt brandstofscooters onder de merknaam “Nimoto Petrol”.

Met de stijlvolle Ceo 50 lanceert Nimoto Petrol een betrouwbare viertakt scooter met een fraai retrodesign en vele opvallende features. Neem bijvoorbeeld de standaard LED verlichting, een digitaal dashboard met toerenteller en de opvallende White Wall banden.

Naast een complete standaarduitrusting beschikt iedere Nimoto Petrol over de zekerheid van twee jaar fabrieksgarantie. Bovendien kunt u dankzij een complete lijn originele accessoires (o.a. windscherm, kofferrek en lederen zadel) uw Nimoto geheel op uw individuele wensen aanpassen.

De Nimoto Petrol Ceo 50 kan als snor- of bromscooter geleverd worden in drie kleurvarianten; wit, zwart, en champagne voor de introductieprijs van € 1.399,-*

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen