Nog een andere Ducati Diavel

Voor het komend jaar is de Diavel verkrijgbaar in liefst vier versies; standaard, Carbon, AMG én Cromo. De laatste is inderdaad nieuw. Het recept? Een standaard Diavel gemixt met extra gechroomde delen, een ander kleurschema, aangepast zadelovertrek en nog enkele zilverkleurige accenten. De Cromo is volgens Ducati een compleet anders ogende motorfiets. Daar kunnen we ze geen ongelijk in geven.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?