Nog een kerstcadeautje nodig?

Stel nou dat je een kerstlootje hebt getrokken en totaal niet weet wat je moet geven? Een spijkerbroek kan natuurlijk altijd. Zeker als het een met kevlar verstevigde is want dan mag je er ook mee op de motorfiets. Ha! Nou was zo’n motorbroek voorheen ook gelijk gedoemd alleen op de motor gedragen te worden vanwege opvallende verstevigingen of een wat conservatieve pasvorm. Evolution doet nu zijn best de broek echt onopvallend te maken met een wat losser model. Lijkt ons een prima idee. Verkrijgbaar in de maten 46 tot 62 voor 99,95 euro.

En dan nog een nieuwtje van Evolution: de LG360. Dat is een midrange winterhandschoen met vanzelfsprekend alle bekende specificaties. Warme Thinsulate-voering, waterdichte Hiporavoering en ga zo maar door. De schacht is met opzet smal gehouden om beter onder de mouw van je jas te passen. Verder hebben we een combinatie van leer, textiel en stretchpanelen voor een zo comfortabel mogelijke pasvorm. Maten van XS-XL voor de dames en S-XYL voor de heren. De adviesprijs is 59,90 euro.

Meer info: www.evolutionmotorsport.com

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.