Nog meer BMW-nieuws

Vanwege het grote succes van de in 2010 gelanceerde  R1200 GS Triple Black volgt nu de R1200GS Adventure Triple Black. Kuipdelen in Saphirschwarz-metallic, gecombineerd met de zwarte voorvork van de BMW Telelever en het zwarte motorblok, geven de Adventure Triple Black een mooi uiterlijk.

De Paralever swingarm en het achterframe in Asphaltgrau-metallic, cilinderbescherming in Granitegrau- metallic en tankbescherming in zilver zorgen voor een contrast. De buddyseat in zwart/rallygrijs versterkt deze tegenstelling.

De meerprijs voor de Triple Black-uitvoering bedraagt slechts 175 euro, inclusief BTW en BPM. Leverbaar vanaf augustus 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.