vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer BMW-nieuws

Vanwege het grote succes van de in 2010 gelanceerde  R1200 GS Triple Black volgt nu de R1200GS Adventure Triple Black. Kuipdelen in Saphirschwarz-metallic, gecombineerd met de zwarte voorvork van de BMW Telelever en het zwarte motorblok, geven de Adventure Triple Black een mooi uiterlijk.

De Paralever swingarm en het achterframe in Asphaltgrau-metallic, cilinderbescherming in Granitegrau- metallic en tankbescherming in zilver zorgen voor een contrast. De buddyseat in zwart/rallygrijs versterkt deze tegenstelling.

De meerprijs voor de Triple Black-uitvoering bedraagt slechts 175 euro, inclusief BTW en BPM. Leverbaar vanaf augustus 2011.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen