13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Husqvarna Nuda900R gepresenteerd UPDATE II

UPDATE 1-7-2011
Er is meer, of beter gezegd iets meer, bekend over de nieuwe Husky. Aan de basis ligt zoals wij eerder schreven de parallel 800cc tweecilinder die we al tegen kwamen bij de BMW F800R. Wel is het blok aangepast zodat ie iets feller is. Daarnaast blijkt uit de detailfoto´s dat er met carbon niet echt zuinig gedaan is… Meer volgt hopelijk snel!

BERICHT 1-7-2011
Hier is hij dan, de Husqvarna Nuda900R zoals de nieuwste telg van de Husky-familie officieel heet. Volgens Barry van Amersfoort, onze redacteur ter plaatse, ligt het maximaal vermogen dik boven de 100 pk. Het aantal Newtonmeters passeert dit ronde getal ook gemakkelijk weet Barry verder te melden. Afremmen doe doet de Nuda900R mede dankzij Brembo monoblocks. De voorvering is in handen van een 48mm Marzocchi vork, achter is dat een Öhlins monoschokdemper. Meer informatie is nog niet bekend. O ja, hij is leverbaar vanaf eind dit jaar.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen