dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Husqvarna Nuda900R gepresenteerd UPDATE II

UPDATE 1-7-2011
Er is meer, of beter gezegd iets meer, bekend over de nieuwe Husky. Aan de basis ligt zoals wij eerder schreven de parallel 800cc tweecilinder die we al tegen kwamen bij de BMW F800R. Wel is het blok aangepast zodat ie iets feller is. Daarnaast blijkt uit de detailfoto´s dat er met carbon niet echt zuinig gedaan is… Meer volgt hopelijk snel!

BERICHT 1-7-2011
Hier is hij dan, de Husqvarna Nuda900R zoals de nieuwste telg van de Husky-familie officieel heet. Volgens Barry van Amersfoort, onze redacteur ter plaatse, ligt het maximaal vermogen dik boven de 100 pk. Het aantal Newtonmeters passeert dit ronde getal ook gemakkelijk weet Barry verder te melden. Afremmen doe doet de Nuda900R mede dankzij Brembo monoblocks. De voorvering is in handen van een 48mm Marzocchi vork, achter is dat een Öhlins monoschokdemper. Meer informatie is nog niet bekend. O ja, hij is leverbaar vanaf eind dit jaar.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen