vrijdag 8 december 2023

Nog meer Kawasaki-nieuws

Oke, oke, het is allemaal niet zo spectaculair als bij de ZZR1400 maar toch heeft ook de ER-6 een aantal updates gekregen. Dit melden onze vrienden van visordown.com. Zowel de ER-6n als de ER-6f is hebben een nieuw frame en nieuwe styling. De vering en het motorblok zijn relatief ongewijzigd, hoewel Kawasaki zegt dat het onder- en middengebied iets sterker is. Het topvermogen blijft 72 pk.

Zowel Ad van de Wiel (MOTO73) als MOTOR Magazine’s Tim Dekkers zijn afgelopen week naar het mooie Portugal gevlogen om deze gloednieuwe machine te testen. Naar het schijnt is er toch nog behoorlijk wat aangepast. Wat precies? Meer in de nieuwe MOTOR en MOTO73 die de komende weken in de winkel liggen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen