dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer Kawasaki-nieuws

Oke, oke, het is allemaal niet zo spectaculair als bij de ZZR1400 maar toch heeft ook de ER-6 een aantal updates gekregen. Dit melden onze vrienden van visordown.com. Zowel de ER-6n als de ER-6f is hebben een nieuw frame en nieuwe styling. De vering en het motorblok zijn relatief ongewijzigd, hoewel Kawasaki zegt dat het onder- en middengebied iets sterker is. Het topvermogen blijft 72 pk.

Zowel Ad van de Wiel (MOTO73) als MOTOR Magazine’s Tim Dekkers zijn afgelopen week naar het mooie Portugal gevlogen om deze gloednieuwe machine te testen. Naar het schijnt is er toch nog behoorlijk wat aangepast. Wat precies? Meer in de nieuwe MOTOR en MOTO73 die de komende weken in de winkel liggen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen