Nog meer Kawasaki-nieuws

Oke, oke, het is allemaal niet zo spectaculair als bij de ZZR1400 maar toch heeft ook de ER-6 een aantal updates gekregen. Dit melden onze vrienden van visordown.com. Zowel de ER-6n als de ER-6f is hebben een nieuw frame en nieuwe styling. De vering en het motorblok zijn relatief ongewijzigd, hoewel Kawasaki zegt dat het onder- en middengebied iets sterker is. Het topvermogen blijft 72 pk.

Zowel Ad van de Wiel (MOTO73) als MOTOR Magazine’s Tim Dekkers zijn afgelopen week naar het mooie Portugal gevlogen om deze gloednieuwe machine te testen. Naar het schijnt is er toch nog behoorlijk wat aangepast. Wat precies? Meer in de nieuwe MOTOR en MOTO73 die de komende weken in de winkel liggen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?