Duizenden motorrijders tekenen tegen APK

UPDATE 13-10-2011
De Motorrijders Actie Groep MAG) is in juli 2011, samen met een aantal Europese zusterorganisaties, een handtekeningenactie begonnen tegen de plannen om een periodieke motorkeuring in te voeren. Deze handtekeningactie heeft het overweldigende aantal van 26.386 handtekeningen tegen APK voor motorfietsen opgeleverd! Deze handtekeningen zullen, samen met de handtekeningen uit heel Europa, vrijdag 14 oktober in Brussel worden aangeboden aan de Europese Commissie. De MAG, en ook MOTOR.nl, bedankt iedereen die zijn of haar handtekening heeft gezet.

BERICHT 3-3-2011
Samen met een aantal Europese zusterorganisaties is de MAG een handtekeningenactie begonnen tegen de plannen om een periodieke motorkeuring in te voeren. De handtekeningen uit heel Europa zullen in Brussel worden aangeboden. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Er zijn inmiddels al meer dan 6.000 handtekeningen bij de MAG binnengekomen. De laatste tussenstand vind je natuurlijk op de MAG-internetsite: www.motorrijdersactiegroep.nl. Wil je zelf een handtekeningenformulier downloaden? Dat kan op www.motorrijdersactiegroep.nl/geen_apk. Print het formulier, verzamel zoveel mogelijk handtekeningen en stuur het formulier terug naar de MAG (Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden). Doen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.