dinsdag 25 juni 2024

Duizenden motorrijders tekenen tegen APK

UPDATE 13-10-2011
De Motorrijders Actie Groep MAG) is in juli 2011, samen met een aantal Europese zusterorganisaties, een handtekeningenactie begonnen tegen de plannen om een periodieke motorkeuring in te voeren. Deze handtekeningactie heeft het overweldigende aantal van 26.386 handtekeningen tegen APK voor motorfietsen opgeleverd! Deze handtekeningen zullen, samen met de handtekeningen uit heel Europa, vrijdag 14 oktober in Brussel worden aangeboden aan de Europese Commissie. De MAG, en ook MOTOR.nl, bedankt iedereen die zijn of haar handtekening heeft gezet.

BERICHT 3-3-2011
Samen met een aantal Europese zusterorganisaties is de MAG een handtekeningenactie begonnen tegen de plannen om een periodieke motorkeuring in te voeren. De handtekeningen uit heel Europa zullen in Brussel worden aangeboden. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Er zijn inmiddels al meer dan 6.000 handtekeningen bij de MAG binnengekomen. De laatste tussenstand vind je natuurlijk op de MAG-internetsite: www.motorrijdersactiegroep.nl. Wil je zelf een handtekeningenformulier downloaden? Dat kan op www.motorrijdersactiegroep.nl/geen_apk. Print het formulier, verzamel zoveel mogelijk handtekeningen en stuur het formulier terug naar de MAG (Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden). Doen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen