13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer nieuwe Harley’s

Ook nieuw in de collectie van Harley-Davidson is de Hard Candy Custom. Zoals te zien is op de foto is deze Harley gericht op de late jaren ’60. Foute metaalschilferlak, blinkend chroom en bijzondere stylingdetails zijn de kenmerken.

Over naar de Street Bob. Deze Amerikaan krijgt een ander uiterlijk, met nieuwe blacked-out vorkpoten en aandrijflijn, een ingekort achterspatbord met aan de zijkant gemonteerde kentekenplaat en geïntegreerde stoplicht/achterlicht/knipperlichten. De Sportster-lijn bevat in 2013 vijf modellen, plus de Sportster 1200 Custom Anniversary Edition. Alle Sportster-modellen komen dit jaar overigens met nieuwe kleuren op de markt.

Nu Harley-Davidson de aftrap voor de nieuwe modellen gemaakt heeft, wachten wij vol spanning op de andere merken. Laat 2013 maar snel beginnen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen