Nog meer nieuwe Harley’s

Ook nieuw in de collectie van Harley-Davidson is de Hard Candy Custom. Zoals te zien is op de foto is deze Harley gericht op de late jaren ’60. Foute metaalschilferlak, blinkend chroom en bijzondere stylingdetails zijn de kenmerken.

Over naar de Street Bob. Deze Amerikaan krijgt een ander uiterlijk, met nieuwe blacked-out vorkpoten en aandrijflijn, een ingekort achterspatbord met aan de zijkant gemonteerde kentekenplaat en geïntegreerde stoplicht/achterlicht/knipperlichten. De Sportster-lijn bevat in 2013 vijf modellen, plus de Sportster 1200 Custom Anniversary Edition. Alle Sportster-modellen komen dit jaar overigens met nieuwe kleuren op de markt.

Nu Harley-Davidson de aftrap voor de nieuwe modellen gemaakt heeft, wachten wij vol spanning op de andere merken. Laat 2013 maar snel beginnen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?