donderdag 28 maart 2024

Nog meer nieuwe Harley’s

Ook nieuw in de collectie van Harley-Davidson is de Hard Candy Custom. Zoals te zien is op de foto is deze Harley gericht op de late jaren ’60. Foute metaalschilferlak, blinkend chroom en bijzondere stylingdetails zijn de kenmerken.

Over naar de Street Bob. Deze Amerikaan krijgt een ander uiterlijk, met nieuwe blacked-out vorkpoten en aandrijflijn, een ingekort achterspatbord met aan de zijkant gemonteerde kentekenplaat en geïntegreerde stoplicht/achterlicht/knipperlichten. De Sportster-lijn bevat in 2013 vijf modellen, plus de Sportster 1200 Custom Anniversary Edition. Alle Sportster-modellen komen dit jaar overigens met nieuwe kleuren op de markt.

Nu Harley-Davidson de aftrap voor de nieuwe modellen gemaakt heeft, wachten wij vol spanning op de andere merken. Laat 2013 maar snel beginnen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen