vrijdag 26 april 2024

Nog meer vernieuwde Honda’s

Honda is bezig zo’n beetje alle beschikbare modellen een update te geven voor 2016. Zo ook de CB500F, NC750S en Integra. Groot zijn de veranderingen niet, maar noemenswaardig zeker wel. De CB500F bijvoorbeeld. Deze is volgend jaar verkrijgbaar in zes kleurstellingen en heeft een andere look gekregen. Hij heeft LED-verlichting voor en achter, een grotere benzinetank (is nu 16.7 liter), de veervoorspanning van de schokdempers aan de voorzijde kan nu worden aangepast net als de hoogte van het rempedaal. Ook is de 500F voorzien van een nieuwe, lichtgewicht uitlaatdemper.

De NC750S voldoet in 2016 aan de strenge Euro4-normen qua uitstoot. Verder is de 750S voorzien van een LCD-scherm waarvan de rijder de kleur kan kiezen. De dubbele koppeling (DCS) heeft drie sportstanden erbij gekregen waardoor het rijdgedrag beter op dat van de rijder kan worden afgestemd. Verder is de NC750S qua kleurstelling in twee speciale edities verkrijgbaar. Net als de CB500F heeft de NC750S een nieuwe uitlaat gekregen die het diepe geluid van de paralleltwin beter tot zijn recht laat komen.

Als laatste heeft Honda de Integra geüpdatet. De maxiscooter heeft voor en achter LED-verlichting gekregen, een nieuwe Showa-voorvork en een aantal van dezelfde features die we op de NC750S zien. Het LCD-scherm met kleuropties bijvoorbeeld, maar ook de drie sportstanden voor de transmissie.

De drie modellen worden volgende week officieel onthuld op de internationale motorbeurs (EICMA) in Milaan. 

[justified_image_grid ids=22813,22814,22815,22816,22817]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen