Film > Pastrana naar Nederland!

Geheel tegen de verwachting in maakt grootheid Travis Pastrana zijn rentree in de Nitro Circus Tour. En dat is bijzonder goed nieuws voor ons, want dit spektakel is liefst twee keer in Nederland te zien. Op dinsdag 3 december in de Amsterdamse Ziggo Dome en zaterdag 7 december in de GelreDome te Arnhem. Beide shows beginnen om 19.30 uur.

Pastrana kwam in 2011 voor het laatst in actie tijdens een Nitro-show. Daarna raakte hij geblesseerd en had vervolgens geen tijd vanwege zijn verplichtingen in de Nascar. Toch is de Amerikaan nog altijd het grote uithangbord van de show. Daarnaast komen veertig andere ‘mafketels’ in actie op hun freestyle crossers, BMX’s of skates. Uiteraard ontbreekt de vijftien meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp niet. Spektakel gegarandeerd!

In december 2012 kwam Nitro Circus voor het eerst naar Nederland als onderdeel van hun Europese-debuuttour. Er was geen plaatsje meer vrij in GelreDome en met ruim 30.000 bezoekers is het nog steeds het best verkochte Nitro Circus-evenement ooit. Wegens de grote belangstelling is er nu, naast de reeds aangekondigde show in Arnhem, dus een extra show toegevoegd in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Kaarten zijn via www.ticketmaster.nl al verkrijgbaar vanaf 29 euro. Meer nieuws over Nitro Circus is te vinden op www.nitrocircuslive.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.