20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Officieel: ontwerptekening van elektrischeHarley-Davidsons flat tracker

Al maanden gonst het dat Harley-Davidson een tweede elektrische motor aan het voorbereiden is. Recentelijk opgedoken tekening bevestigt dat.

Na de release van de LiveWire vorig jaar, is er veel gepraat over de volgende elektrische machine van Harley-Davidson. Er doken schetsen en speculaties op, er waren volop geruchten. En dan nu een nieuwe ontwerptekening, die er beter uitziet dan we hadden verwacht.

In dit stadium is er geen officiële naam voor de volgende elektrische motor van Harley-Davidson. Intern wordt gesproken over de ‘Mid Power’ optie. In theorie zou de motor goed op weg zijn naar de productie in H-D’s R&D centrum in Silicon Valley. De verwachting is dat de elektrische flattracker 2021-2022 bij de dealers staat.

Schets van de Street Tracker zoals die eerder opdook op het internet
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen